Kiskunmajsa, V. Tadashi-kupa nemzetközi kyokushin karate verseny

2015.05.30-n Kiskunmajsán rendezték meg az IKO kyokushin karate szervezet V. Tadashi-kupa nemzetközi kyokushin karate versenyét, knock- down szabályrendszerben. A színvonalas megmérettetésen 3 ország 35 egyesület 300 versenyzője vett részt. 
A kincsesbányai Pataki-Team versenyzői közül Pataki Nikolett gyerek lány II. kategóriában formagyakorlatban a 4. helyen végzett. Küzdelem -33 kg-os kategóriában a vitatható bírói döntéssel a 3. helyen végzett. Az ellenfelét testre leütötte, amit a bírók nem adtak meg. Ellenfele nem folytatta a küzdelmeket, így Nikolett továbbjutását megakadályozta. 
Pataki Viktória ifjúsági lány kata kategóriában szép és erőteljes gyakorlat bemutatva nem talált legyőzőre, és lett megérdemelten 1.helyezett. -65 kg-os küzdelem kategóriában magasabb és nehezebb ellenfeleket legyőzve jutott a döntőbe ahol az ellenfele alárúgott. A bírók szabályosnak látták a találatot és az ő szabályos fejrúgását nem adták meg. A kifogások 3 bírótól: nem láttam, nem volt elég erős,időn túl volt. Ezzel sajnos 2. helyet szerezte meg. 
Pataki Zsófia gyerek lány I. formagyakorlat kategóriában nem talált legyőzőre és lett 1. helyezett. Küzdelemben a +42 kg-os kategóriában senki nem bírta erős ütéseit és rúgásait, idő előtt befejezve azokat megérdemelten lett 1.helyezett. A bírók díjazták Zsófi felkészültségét, küzdőszellemét és lett a gyerekek között a legharcosabb női versenyző.