Stans (CH), XI. Swiss-Open Juniors shinkyokushin karate Világ kupa 2

2016.04.30-án Svájcban, gyönyörű környezetben Stans városában rendezték meg a XI. Swiss-Open Juniors shinkyokushin karate Világ kupát. 
15 ország 47 sportegyesülete 300 ifjú karatekája adott számot tudásáról és felkészültségéről. 
A kincsesbányai Pataki-Team 3 fővel képviseltette magát a rendezvényen. A sajátos kategória meghatározásban miatt mindenki idősebb ellenféllel találkozott. 
Pataki Viktória a formagyakorlat 6. kategóriában erőteljes, pontos gyakorlatokat bemutatva a döntőig egyértelműen nyerte meg a fordulókat. A döntőben hiába volt sokkal jobb ellenfelénél, a 2.helyen végzett. 
A következő nemzetközi kategóriában bírócsere történt, ami hatására tovább sem engedték folytatni a versenyzést. Sajnos a kata értelmezés nagy hiányosságokat mutatott a mai napon. 
Pataki Zsófia formagyakorlat 5.kategóriában Indult. A sérülései továbbra is hátráltatják a megfelelő kivitelezésben, de ennek ellenére egyre javuló teljesítménnyel mégis a 3. helyezést érte el az 5 évvel idősebb korosztályban. 
Pataki Nikolett formagyakorlat 3. kategóriában indult. Gyakorlatai erőteljesek voltak, így csak a későbbi győztes tudta megállítani, ezért a mai napon a 3. helyezést érte el. 
Küzdelemben, sajnos Viktória és Nikolett is az első körben búcsúzni kényszerült.