Orosháza nemzetközi utánpótlás kyokushin karate versen, Orosháza 2

2016.04.16-án Orosházán rendezték meg az Orosháza nemzetközi utánpótlás kyokushin karate versenyt, knock-down szabályrendszerben. 
4 ország közel 400 karatékája adott számot tudásáról és felkészültségéről. 
A kincsesbányai Pataki-Team 2 fővel képviseltette magát. 
Pataki Nikolett gyerek II. küzdelem +35 kg-os kategóriában minden mérkőzését könnyen megnyerve menetelt a döntőig. Itt az ellenfele 20 kg-mal volt nehezebb Nikolettnél. Hiába került hátrányba a mérkőzés folyamán Nikolett, képes volt fordítani a tőle megszokott kemény ütésekkel és rúgásokkal, így az ellenfele nem bírt mit kezdeni vele és megérdemelten lett 1. helyezett. Nikolett a formagyakorlatban jól kezdett, de a későbbi győztessel összekerülve alulmaradt vele szemben és így a 3.helyen végzett. 
Pataki Viktória formagyakorlatban az idősebb korosztályban, a juniorok között próbálta ki magát. A teljesen új gyakorlatai szépek, pontosak és erőteljesek voltak. A döntőben viszont tévesztett, így a 2.helyen végzett. Küzdelemben ifjúsági lány -60 kg-os kategóriában magabiztosan nyerte meg a mérkőzéseit. A döntőben nagyon kemény csatát vívott az ellenfelével, aki a mai napon jobbnak bizonyult nála, így a 2. helyen végzett.