XV. Nagykun-Kupa

2015.12.14-én Karcagon rendezték meg a XV. Nagykun - Kupát, amely nemzetközi gyermek, serdülő, ifjúsági és junior nyílt kyokushin karate verseny volt, formagyakorlat és knock-down szabályrendszerben. 
140 karateka adott számot tudásáról és felkészültségéről. A kincsesbányai Pataki-Team 2 fővel képviseltette magát a megmérettetésen. 
Pataki Nikolett gyermek II. lány kata versenyszámban minden fordulóban magabiztosan mutatta be gyakorlatait, ahol a bírók egyértelműen jobbnak látták ellenfeleinél és lett megérdemelten 1. helyezett. 
A küzdelemben a +35 kg-os kategóriában folytatta sikeres őszi szereplését. Ellenfelei nem találták ellenszerét ügyességének, gyors rúgásainak. Mérkőzéseit magabiztosan nyerte meg és megérdemelten lett 1. helyezett. 
Pataki Viktória ifjúsági lány kata kategóriában remek formában, továbbra is folytatta sikeres szereplését. Minden formagyakorlatát erőteljesen, pontosan bemutatva megismételve tavalyi sikerét lett ismét 1. helyezett. 
Kumite versenyszámban +55 kg-os kategóriában lépett tatamira. A mérkőzésein felszabadultan küzdött. Ellenfele nem bírta Viki erős ütéseit, és ismét tudott test KO-val idő előtt mérkőzést nyerni. A következő mérkőzésén, ellenfele sérülés miatt sajnos visszalépett. A döntőben nála 30 kg-mal nehezebb ellenfelével vívott nagyon jó, egyben igen kemény csatát. Ellenfele hamar előnyre tett szert, de Viki nem adta fel, továbbra is egyenrangú félként harcolt tovább. Hiába rúgta szabályosan fejbe ellenfelét, a bírók nem adták meg a találatot, és így a mai estén a 2. helyen végzett.